Verzendingen

Levering binnen België / NEderland:
Made by LaLaLie verstuurt uw bestelling gratis vanaf €50,00.

Levering aan huis via Bpost €6,95 binnen België en €8,70 naar Nederland.

Brievenbuspakket via Bpost €3,05.  (Dit is zonder Track en Trace code.  Wenst u dat uw bestelling toch met Track en Trace wordt verstuurd, kan u ons dit steeds laten weten).

 

Afhalen:
Je kan ervoor kiezen om je bestelling, na afspraak, op te halen.  Dit kan door bij je bestelling voor levering (afhalen te Nijlen) aan te vinken.  Made by LaLaLie neemt dan contact met u op om een gepast moment af te spreken.

Per uitzondering en na schriftelijk onderling overleg, kan een bestelling geleverd worden aan huis.
 

Retournering door Bpost:
Als uw bestelling door Bpost terug naar Made by LaLaLie wordt gestuurd (om welke reden dan ook) nemen wij zelf geen contact meer op met u als klant. U heeft 14 dagen de tijd na ontvangst van de retour bij ons om terug contact op te nemen indien u de bestelling opnieuw wil laten versturen.

U zal hiervoor de extra verzendkosten dienen te betalen.  

Wanneer u de bestelling niet wil laten terug opsturen, crediteren wij de bestelling voor u met een aftrek van de verzendkosten en een kleine administratieve kost van €3.

 

Verloren verzendingen:

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.  Voor foutief ingevulde adressen of het niet aanwezig zijn bij het afleveren van de bestelling kan Made by LaLaLie niet aansprakelijk worden gesteld. Wil je een product omruilen of retourneren, lees ons retourbeleid.